Jandarmii bârlădeni care au imobilizat un scandalagiu înarmat cu două topoare au fost premiați de ministrul Bode

0
95

În luna iunie, polițiștii bârlădeni au fost solicitați să intervină pentru calmarea unui bărbat de 47 de ani care, înarmat cu două topoare, făcea scandal. Cum polițiștii nu au reușit să gestioneze situația, a fost solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmi. Bine înarmați și pregătiți, cei trei jandarmi care au intervenit au reușit să-l imobilizeze.

Din acest motiv, cei trei au fost chemați la Ministerul de Interne și premiați de către ministrul Bode. Alături de cei trei, ministrul a mai premiat polițiști, pompieri sau jandarmi care s-au evidențiat în misiunile lor. Astfel, printre cei premiați s-au numărat și agenți ide la Brigada Rutieră care au intervenit în cazul elicopterului militar american care a aterizat forțat pe un bulevard din Capitală.

Reamintim că, un bărbat înarmat cu două securi şi-a ameninţat duminică, 27 iunie, fosta iubită. Femeia în vârstă de 44 de ani a sunat disperată la 112, cerând ajutor, iar poliţiştii au fost nevoiţi să-l imobilizeze cu forţa pe bărbat. Evenimentul s-a petrecut pe străzile din Bârlad, jud. Vaslui. Potrivit IPJ Vaslui, negocierile au durat mai multe zeci de minute, timp în care poliţiştii au încercat să îl convingă pe agresor, un bărbat în vârstă de 47 de ani, să renunţe la arme.  Negocieriele nu au avut succes, iar forţele de ordine au fost nevoite să foloseasca spray-uri lacrimogene pentru a-l imobiliza pe agresor. 

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!