Safir - ceva bun pentru gratar

Moldovenii nu se dezmint! Încă unul prins la Albița, la volanul unui camion, fără permis valabil

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui tânăr cu cetăţenie română și moldoveană care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

Astfel, ieri, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși ţară, un bărbat cu cetățenie română și moldoveană, în vârstă de 31 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autoturism înmatriculat în Germania și o remorcă, înmatriculată în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițițtii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce vehiculele în cauză.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: