Safir - ceva bun pentru gratar

500 de euro pe două buletine false! Banii au fost dați degeaba de doi moldoveni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit două cărți de identitate false asupra a doi bărbați cu cetățenie Republica Moldova. Astfel, ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în ţară, pasageri într-un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în România, doi bărbați cu cetățenie moldoveană, ambii în vârstă de 39 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului și persoanelor, ocazie cu care au descoperit ascunse, asupra celor doi, două cărți de identitate cu însemnele autorităţilor române, având  imprimate datele și fotografiile proprii. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele în cauză nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. 

Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că au procurat cărțile de identitate descoperite la controlul de frontieră prin intermediul unui conațional, ale cărui date nu le cunosc, contra sumei de 250 de euro fiecare și că intenţionau să folosească documentele pentru a se angaja în Germania. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: