Accident rutier la Lukoil, în Bârlad. Trei mașini implicate

0
366

Ambulanța barladeana a fost solicitata să intervină în cazul unui accident petrecut în fața benzinăriei Lukoil din Bârlad. În accident au fost implicate trei autoturisme. Din fericire persoanele implicate nu au suferit răni care să necesite spitalizare. Astfel, după evaluarea medicala, șoferii au fost nevoiți să stea de vorbă cu polițiștii de la Rutieră.

In aceasta seara, Detasamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe bulevardul Republicii, in care au fost implicate trei autoturisme. Salvatorii au intervenit prompt cu două autospeciale specializate de stingere si descarcerare, în zona unei benzinării din localitate.
La locul evenimentului, pompierii au acordat primul ajutor pentru o femeie de cca 40 de ani, pasagera unui autoturism marca Ford, prins la mijloc intre alte două autoturisme, un VW Passat si o Toyota.
Femeia acuza dureri la membrele inferioare, astfel incat pompierii i-au acordat primul ajutor și au predat-o către una din cele trei ambulante SAJ prezente la locul evenimentului, dupa care aceasta a fost transportată la spital. Celelalte doua persoane, tânărul de la volanul Volkswagen si varstnicul din Toyota au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!