Mai sunt DOUĂ zile până la MAREA petrecere de la Piscina MOFT by Mira! Nu ratați super-petrecerea de sâmbătă noaptea!

0
176

Piscina MOFT by Mira, situată pe Drumul European 581, în apropierea Bârladului, se pregătește, în aceste zile, pentru super-petrecerea verii, cu zâmbete și voie bună, băuturi fine. Pentru că vorbim de cea mai șic piscină din județ, veți vedea că totul e #MOFT, dragi prieteni!

Pentru cei care vor veni la petrecere, trebuie să anunțăm că organizatorii au impus un ”Dress Code: White”, ceea ce înseamnă participanții vor trebui să se îmbrace în alb, pentru o seară de vis.

Andreea Violin și MC DJ A.S. se vor asigura că toți participanții se vor distra pe măsură, pe măsură ce noaptea se așterne peste piscină.

Dacă doriți să participați la super-disctracția verii de la Piscina MOFT by Mira, este bine să știți că prețului unui bilet de intrare este de 50lei/persoană, iar rezervările se fac la telefonul 0769/00.33.67.

Rezervarea este obligatorie, deoarece numărul de locurilor este limitat, mai anunță organizatorii. După un an greu de pandemie, distracția este cuvântul de ordine la Piscina MOFT by Mira!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!