Moldovean căutat de ruși, prins la Vama Albița! Va face închisoare în Federația Rusă!

0
270

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie moldoveană căutat de autorităţile din Federația Rusă, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt, pe teritoriul acestui stat.

Astfel în zilele trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autocar cu destinația Italia, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol de către autorităţile din Federația Rusă, cu mențiunea  căutat în vederea arestării, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată, pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a IPJ Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!