”Spintecătorul” din Huși lovește din nou! După o crimă la Huși, în 2014, zilele trecute, Adrian Prodan i-a tăiat gâtul iubitei, în Germania

1
606

După ce, în 2014, a fost autorul unei crime care i-a îngrozit pe hușeni, Aurel Adrian Prodan, un bărbat de 46 de ani, lovește din nou. De data aceasta, supărat că a fost părăsit de iubită, Prodan i-a tăiat gâtul femeii și apoi a aruncat-o într-o mașină. A plecat la drum, chiar dacă nu avea permis de conducere. A fost oprit de un echipaj de poliție și oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, pe bancheta din spate. De asemenea, criminalul avea o rană la gât, semn că a vrut să se sinucidă.

Conform bzi.ro, ucigașul a fost transportat la spital și este acum în stare stabilă. Rudele victimei sunt acum în stare de șoc mai ales că femeia plecase din Spania, în Germania, pentru a fi alături de cel carea avea să-i devină călău. Se pare că certurile dintre cei doi au apărut după ce au cumpărat, împreună, un autoturism. Prodan nu avcea permis de conducere și era invidios că doar iubita lui putea să conducă legal. În scurt timp, au apărut certurile între cei doi și femeia a decis să pună capăt relației. Acest lucru nu a fost pe placul criminalului. Așa că, într-o dimineață a urmărit-o, la ieșirea din imobilul de unde se mutase și i-a tăiat gâtul.

Prodan nu este la prima crimă dar, pedeapsa blândă de care a beneficiat în urmă cu 6 ani. Atunci a înjunghiat un hușean în fața secției de confecții din zona industrială a Hușului, după ce, criminalul și victima s-au certat din cauza unei colege de serviciu. Cei doi s-au certat și s-au luat la bătaie. La un moment dat, Prodan a scos un cuțit și și-a lovit victima în zona pieptului. Lovitura a fost atât de puternică încât lama cuțitului a trecut prin osul sternului. Ajuns în fața magistraților, criminalul a cerut să beneficieze de procedura simplificată și a scăpat cu câțiva ani de închisoare.  

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. Asa se intampla la noi , in Romania , se dau pedepse mai mari pt. cel sarac care fura din cauza foamei , o paine sau un salam , salariul fiindu-i insuficient pt. un trai decent ! In schimb , pt. cei care ucid , talharesc , jefuiesc , escrocheaza , hartuiesc fizic sau moral , li se dau cativa ani de puscarie sau in cel mai fericit caz (pt. ei , desigur) , cativa ani cu suspendare !!! In alte tari , pt. crime , in general , precum : Afganistan , Cuba , Iran , Iraq , Jamaica , Vietnam , etc. , se dau pedeapasa cu moartea , fara a sta pe ganduri !!!!!!!!!!! La noi in schimb , doar îi MANGAIE cu o simpla pedeapsa , cativa ani de puscarie cu executare sau chiar cu suspendare , dandu-le astfel curajul de a repeta meschinatatea , iar si iar si … iar !!! Este revoltator si strigator la cer , sincer !!!!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!