Curg cererile de ordine de protecție la Judecătoria Vaslui! Zeci de dosare pe mesele magistraților!

După un an de pandemie, în care oamenii au fost forțați să stea în case, iată că se întâmplă un lucru la care nimeni nu se aștepta. În multe cazuri, soții ținuți în casă de decizia autorităților și-au vărsat furia pe femei, iar acum se întâmplă un lucru ciudat. Pe rolul Judecătoriei Vaslui, sunt zeci și zeci de cereri pentru ordine de protecție,.din partea soțiilor sau concubinelor care reclamă violența parterenerilor.

”Nu am văzut niciodată așa ceva! Rar când este o zi cu un singur dosar pentru ordin de protecție. În general, sunt două, trei sau mai multe dosare. Este adevărat, nu în toate cazurile se dau aceste ordine de protecție, sunt și situații care nu necesită un asemenea document, însă este șocant să vezi cât de multe femei își reclamă partenerii. Ai spune că un val de agresivitate s-a abătut peste mulți bărbați”, spune o sursă judiciară.

One thought on “Curg cererile de ordine de protecție la Judecătoria Vaslui! Zeci de dosare pe mesele magistraților!

  1. pai sa ia niste bani din proiectele cu persoane agresate.. pune barbatul sa o loveasca filmeaza si… mai mult cere si protectie .. numai sa fie in proiect,, sa ia niste bani

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: