DOCUMENT OFICIAL Iată cât de mult ține Tătaru la județul său!! ZERO LEI la calamități pentru Vaslui! Câțu își bate joc de vasluieni!

”Este urgia lui Dumnezeu! Potop peste noi, nu am văzut atâta apă niciodată!”. Asta spunea, pe 22 iunie noaptea, primarul de la Ștefan cel Mare, cel care avea să vadă cum zeci și zeci de tone de pietriș erau cărate de șuvoaie în drumul național Vaslui-Roman. În situația lui au fost foarte mulți primari din nordul județului, care au avut pagube foarte mari la calamități, date stabilite de comisia județeană stabilită prin ordin al prefectului.

Numai că, aseară, SURPRIZĂ! Prin HG 778/22 iulie 2021, Guvernul Câțu a alocat 148 milioane lei pentru calamități aproape tuturor județelor din România, mai puțin Vasluiului. Județul vecin, Bacăul, are OPT PAGINI cu alocări bugetare și o sumă de 20 milioane lei, se repară toate drumurile comunești și sătești. Botoșaniul – 8 milioane lei, TREI PAGINI, Vrancea – 30 de milioane lei, 25 de PAGINI. La Vrancea, se va repara fiecare podeț din sat, fiecare drum comunal sau sătesc. Dar, oare, Vasluiul chiar nu a avut nicio pagubă? Niciuna???

Aici ar fi trebuit să se afle pagina cu sumele alocate județului Vaslui pentru calamități. Vedeți că Vasluiul a fost șters pe hartă de guvernarea PNL-USR!

Se vede, clar, câț de mult se zbate Tătaru pe lângă guvernul său, în numele vasluienilor. În timp ce alți lideri liberali merg la București și bat cu pumnul în masă și cer bani pentru județele lor, Tătaru postează pe Facebook cât de mult îi pasă lui de acest județ și cât se va implica pentru dezvoltarea judeîului. Vrăjeli, domnule președinte PNL Vaslui! Abureli de doi lei!

Vedem acum, FOARTE CLAR, de ce Câțu nu a dorit să stea de vorbă cu primarii vasluieni, când a ajuns la Vaslui. Urăște județul Vaslui, pentru că aici conducerea CJ Vaslui și majoritatea primăriilor sunt de la PSD, de aceea face toate eforturile să blocheze acest județ, prin măsuri absolut criminale.


Deputatul PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica: ”Vasluienii vor taxa atitudinea dumneavoastră, domnilor guvernanți”!

”Vasluiul este separat de restul țării și de această dată. În urma ședinței de Guvern din această săptămână, județul Vaslui nu a primit niciun leu pentru calamitățile din aceasta vară. Culmea este că Premierul României a fost prezent in județul nostru chiar atunci când mai toate comunele din nordul Judetului erau sub ape. Spuneam atunci că, printre altele, atribuțiile primului ministru erau și de a merge la oamenii care încercau sa își salveze agoniseala din calea mâniei naturii. Însă dumnealui a fost prezent, așa cum o face de o lună si ceva încoace, doar la întâlnirea de partid, în sânul colegilor, pentru a-și primi elogiile și a-și face campanie electorală. Rusine, domnule Câțu, Rusine, PNL! Vasluienii vor taxa atitudinea dumneavoastră, domnilor!”, este reacția deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica.

Pentru cei care doresc să consulte HG 778, din 22 iulie 2021, o pot face AICI:

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: