Încălcarea ordinului de protecție poate avea urmări grave. Un scandalagiu din Voinești a ajuns după gratii

0
235

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, din comuna Voinești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Astfel, zilele trecute, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Ianadin cadrul Poliției Municipiului Bârladau fost sesizați de către o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Stâncășeni, comuna Voinești, cu privire la faptul că fostul său concubin, un bărbat în vârstă de 40 de ani ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție. Acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, ocazie cu care i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în luna iulie 2021, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului cercetat, pentru o perioadă de 6 luni. Astfel, deși acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție, fiind obligat să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de concubină, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. A doua zi, bărbatul a ajuns și în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!