Pista de atletism de pe stadionul municipal se deschide pentru iubitorii sportului. Iată condițiile ce trebuiesc respectate!

Cunoscând interesul vasluienilor pentru sportul de masă, Primăria muunicipiului Vaslui anunță că, începând de astăzi, 23 iulie, se deschide pista de atletism a Stadionului Municipal Vaslui. Zilnic, între orele 05.00 – 11.00 și 17.00 – 23.00, iubitorii mișcării în aer liber își vor putea relua activitatea fizică pe o pistă de alergare modernizată, cu o suprafață de 2724 de metri.

Poliția Locală va veghea la respectarea programului de acces și a condițiilor impuse prin Regulamentul de utilizare a acestui obiectiv. Iată care sunt acestea:

1) Activitățile desfășurate de Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Clubul Sportiv Municipal Vaslui și alte cluburi sportive de drept public sau privat din municipiu se vor desfășura împreună cu cele ale publicului larg. Rezervarea pistei pentru anumite evenimente sportive se va face justificat, cu anunțarea administratorului (Primăria Municipiului Vaslui).

2) Suprafața pavimentată trebuie utilizată cu destinație exclusiv sportivă, utilizatorii pistei de atletism trebuie să folosească doar încălțăminte sport. Este interzis accesul pe teren cu pantofi cu toc.

3) Este interzisă aruncarea pe suprafața pistei a deșeurilor de orice tip, a gumei de mestecat, a obiectelor incandescente, a substanțelor chimice, corozive sau inflamabile.

4) Este interzis accesul pe suprafața pistei cu orice dispozitiv cu roți (trotinete / biciclete / roabe, autoturisme sau utilaje, inclusive dispozitive cu șenile).

5) Este interzis fumatul pe suprafața pistei sau în incinta stadionului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: