Șofer moldovean inconștient! A condus un microbuz chiar dacă nu avea permis corespunzător

Poliţiştii de frontieră din cadrul Puctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

Astăzi, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, C.A., cu cetăţenie română şi moldoveană, în vârstă de 32 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că C.A. nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: