Safir - ceva bun pentru gratar

Un șmecher din Ivești înșela oamenii pe Facebook! Se dădea mare constructor de case!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au reţinut un bărbat de 23 de ani, din comuna Ivești, județul Galați, bănuit de săvârşirea unei infracțiuni de înşelăciune pe rețelele de socializare.

La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei înșelăciuni. 

În urma vizualizării unui anunț pe rețelele de socializare, aceasta a contactat o persoană în vederea construirii unei locuințe și a achitat un avans celui ce urma să înceapă lucrările. După primirea banilor, bărbatul nu a mai putut fi contactat telefonic, iar anunțul de pe rețeaua de socializare ar fi fost dezactivat.

Prejudiciul stabilit prin comiterea faptei este de aproximativ 16.000 lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

În data de 21 iulie  a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au identificat și reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore.  În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: