Safir - ceva bun pentru gratar

Măcel pe un drum național, în județul vecin! 7 persoane au MURIT! Mașină cu volan pe dreapta, depășire CRIMINALĂ!

Șapte persoane au murit într-un accident petrecut în această dimineață pe DN 2, în apropiere de Răcăciuni, când un microbuz în care se aflau 15 persoane s-a izbit frontal, de un autoturism cu numere de Anglia.

Între cele șapte persoane decedate sunt și doi copii. Alte cinci persoane rănite – trei adulți și doi copii – au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

În autoturism erau 5 persoane (2 adulți și 3 minori), iar in microbuz 7 persoane adulte. Au decedat 1 adult și 2 minori din autoturism și 4 adulti din microbuz.

“Toți cei trei adulți dunt internați pe secția chirurgie cu traumatisme multiple. Unul dintre ei este în sala de operație. Celalți doi sunt monitorizați în vederea unei eventuale înrăutățiri a stării lor de sănătate. Ambii sunt conștienți.

La copii situația este puțin diferită. Un copil de 3 ani este într-o stare mai bună, fiind internat pe secția de Chirurgie pediatrică cu un traumatisma craniocerebral minor, contuzie toraco-abdominală și escoriații.

Cel de-al doilea, de 15 ani, este în stare foarte gravă, și este internat cu fractură de bazin, ruptură de splină, fractură femur drept și tensiune 4 cu 2. Vom reveni cu alte informații pe parcurs ce le vom avea”, a declarat Mirela Romanet, purtătorul de cuvânt al SJU Bacău

Inițial, la fața locului au fost trimise o autospecială cu apă și spumă, o unitate de descarcerare, o autospecială pentru transportul victimelor și patru ambulanțe ale SAJ.

Ulterior a fost activat “Planul roșu”.

Către Răcăciuni au fost direcționate o alta autospecială pentru transportul victimelor, de la ISU Galați, Descarcerarea grea, încă o autospecială cu apă și spumă, o unitate SMURD de la ISU Vrancea și un elicopter SMURD de la Iași.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: