Safir - ceva bun pentru gratar

Șeful de post din Vutcani a salvat de la moarte un bețiv, care era la un pas să fie înghițit de flăcări! Casa s-a făcut scrum!

În aceasta seara, Detasamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat sa intervină cu doua mașini de stingere si o ambulanta SMURD la un incendiu de gospodarie in localitatea Vutcani. Când au ajuns la locul intervenției, flăcările se manifestau două camere și amenintau să se extindă la o locuință învecinată, cu care făcea perete comun casa afectată.

Aflat în timpul liber, șeful postului de poliție din localitate, a scos pe geam un bărbat de 43 de ani din dormitorul cuprins de flăcări, chiar cand au ajuns pompierii. Acesta era în stare de ebrietate, astfel incat au fost transportat la o unitate spitalicească din Vaslui.

Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului care a distrus cele două camere si au scos două butelii pline, care puteau exploda oricand si distruge inclusiv gospodăria alăturată.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări nestinse.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: