Andrei Mantaroșie, polițistul erou de la Vutcani. A salvat, din flăcări, un bărbat de 43 de ani

Polițistul vasluian, Mantaroșie Andrei – Bogdan, din cadrul Postului de Poliție Vutcani – Secția 7 Poliție Rurală Banca, poate fi considerat un adevărat erou după ce a reușit să salveze viața unui bărbat a cărui locuință a fost cuprinsă de flăcări. Astfel, în data de 25 iulie, în timp ce se afla în timpul liber, agentul de poliție a auzit un zgomot la o locuință învecintă Postului de Poliție Vutcani și, deplasându-se către aceasta, a observat că locuința este cuprinsă de flăcări.

Polițistul nu a stat pe gânduri și a pătruns în interiorul imobilului pentru a vedea dacă sunt persoane, observând că, într-o cameră, pe un pat, se află un bărbat.

Acesta a procedat la evacuarea bărbatului, sesizând ulterior Primăria comunei Vutcani pentru a interveni până la sosirea echipajului de pompieri.

Persoana în cauză nu a suferit leziuni, însă a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul ISU Vaslui care a procedat la lichidarea incendiului. Este un gest normal pe care trebuie să îl facă nu numai un poliţist, ci orice om care trăieşte într-o societate bazată pe valori sociale şi respect.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: