Drum lin printre stele, Gabi! Familia, prietenii, vasluienii nu te vor uita niciodată!

Duminică dimineață ne-a părăsit, lăsând multă durere în suflete, un vasluian deosebit, un OM care a iubit acest oraș și care ar mai fi avut multe de spus, dacă o boală nemiloasă nu i-ar fi frânt aripile. Gabi Chiriac a fost un tată și un soț minunat, fiind cunoscut de sute și sute de vasluieni. O lungă perioadă de timp, a condus o sucursală județeană care aparținea de o mare firmă de distribuție medicamente. Înainte de asta, a lucrat ca specialist într-una din fabricile din Vaslui, Movas, fiind foarte apreciat de colegi.

Gabi Chiriac a iubit viața și a lăsat în urmă doi copii minunați, care-i vor duce dorul. Băiatul lucrează în străinătate, iar fetița lui dragă se pregătește acum să pășească pe poarta facultății. Cei care au cunoscut familia Chiriac știu că erau o familie unită, iubitoare, plină de viață, cei doi soți se completau perfect, ca două jumătăți.

Cu câțiva ani în urmă, medicii i-au pus un diagnostic crunt lui Gabi. S-a luptat cu boala până în ultima clipă, ar fi vrut să-și vadă și fetița la casa ei, era prea tânăr pentru acest destin implacabil. Din păcate, duminică, ne-a părăsit, iar în urma sa au rămas mulți vasluieni care îl plâng.

Rămâi cu bine, Gabi, nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: