Un telefon furat a provocat lupte de stradă la Murgeni. Două familii de rromi s-au tăiat cu cuțitele și două victime au ajuns la spital

0
71

Scandal monstru pe străzile din orașul Murgeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Totul a pornit după ce Renzo S. a furat telefonul lui Fernando. Păgubitul a aflat cine este hoțul și a mers la el acasă să-i ceară socoteală. A izbucnit și scandalul și cei doi s-au luat la bătaie. Mai mult, pentru a scăpa de rivalul lui, Renzo a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat în spate. Victima a fost transportată la spitalul din Bârlad și apoi transferată la Iași. Diagnosticul pus de medici a fost ”pneumotorax prin înjunghiere”.

Numai că lucrurile nu s-au terminat aici. Dornică de răzbunare, familia tânărului înjunghiat a mers la locuința rivalului și au pornit lupta. În urma scandalului iscat încă un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, cu răni provocate de cuțit. În cazul acestuia, diagnosticul medicilor a fost ”plagă înjunghiată în regiunea lombară”. Din fericire, rănile suferite nu i-au pus viața în pericol și, după ce a primit îgrijiri medicale, victima a fost externată.

Pentru a preveni escaladarea scandalului izbucnit între cele două familii de rromi dar și pentru prinderea și tragerea la răspundere a vinovaților, în această dimineață, polițiștii din Murgeni, sprijiniți de luptătorii SAS, au luat cu asalt Murgeniul. Au fost făcute percheziții și reținute persoane implicate în scandal.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!