Un telefon furat a provocat lupte de stradă la Murgeni. Două familii de rromi s-au tăiat cu cuțitele și două victime au ajuns la spital

0
164

Scandal monstru pe străzile din orașul Murgeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Totul a pornit după ce Renzo S. a furat telefonul lui Fernando. Păgubitul a aflat cine este hoțul și a mers la el acasă să-i ceară socoteală. A izbucnit și scandalul și cei doi s-au luat la bătaie. Mai mult, pentru a scăpa de rivalul lui, Renzo a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat în spate. Victima a fost transportată la spitalul din Bârlad și apoi transferată la Iași. Diagnosticul pus de medici a fost ”pneumotorax prin înjunghiere”.

Numai că lucrurile nu s-au terminat aici. Dornică de răzbunare, familia tânărului înjunghiat a mers la locuința rivalului și au pornit lupta. În urma scandalului iscat încă un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, cu răni provocate de cuțit. În cazul acestuia, diagnosticul medicilor a fost ”plagă înjunghiată în regiunea lombară”. Din fericire, rănile suferite nu i-au pus viața în pericol și, după ce a primit îgrijiri medicale, victima a fost externată.

Pentru a preveni escaladarea scandalului izbucnit între cele două familii de rromi dar și pentru prinderea și tragerea la răspundere a vinovaților, în această dimineață, polițiștii din Murgeni, sprijiniți de luptătorii SAS, au luat cu asalt Murgeniul. Au fost făcute percheziții și reținute persoane implicate în scandal.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!