Îndemn de la primarul Vasluiului, Vasile Pavăl: ”Poftiți la mișcare, dragi vasluieni, pista de atletism poate fi folosită de toți amatorii de mișcare”!

0
158

Astăzi, la ora 17.00, pista de atletism a Stadionului Municipal Vaslui a fost deschisă oficial, în prezența primarului Vasile Pavăl și a celor doi viceprimari, Lucian Braniște și Cătălin Mîndru. La eveniment au prezente și atlete legitimate la Clubul Sportiv Municipal – Secția Atletism, care au avut primul antrenament oficial pe noua pistă. O surpriză plăcută a fost prezența la inaugurare a Mirelei Lavric, triplă campioană mondială la atletism, cea cărora elevele de la CSM Vaslui speră să-i calce pe urme, într-o bună zi.

”Poftiți la mișcare, dragi vasluieni, pista de atletism poate fi folosită de toți amatorii de mișcare. Este un moment special în viața urbei noastre, inaugurăm o pistă de atletism modernă, una din cele mai moderne de acest fel din Moldova. Am propus și am început acest proiect cu o idee: pista de alergare a Stadionului Municipal să ofere condiții optime atât sportivilor din municipiu, cât și cetățenilor care o foloseau pentru sportul de masă. Iată că avem acum un amplasament de excepție, realizat cu materiale de calitate superioară, de care vor beneficia elevii, sportivii și locuitorii municipiului”, a spus primarul Pavăl.

Vasluienii mai primesc o veste bună de la primarul Pavăl. De anul viitor, intră în modernizări și Stadionul Municipal din Vaslui, investiție care va fi finanțată de la bugetul local.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!