Îndemn de la primarul Vasluiului, Vasile Pavăl: ”Poftiți la mișcare, dragi vasluieni, pista de atletism poate fi folosită de toți amatorii de mișcare”!

0
65

Astăzi, la ora 17.00, pista de atletism a Stadionului Municipal Vaslui a fost deschisă oficial, în prezența primarului Vasile Pavăl și a celor doi viceprimari, Lucian Braniște și Cătălin Mîndru. La eveniment au prezente și atlete legitimate la Clubul Sportiv Municipal – Secția Atletism, care au avut primul antrenament oficial pe noua pistă. O surpriză plăcută a fost prezența la inaugurare a Mirelei Lavric, triplă campioană mondială la atletism, cea cărora elevele de la CSM Vaslui speră să-i calce pe urme, într-o bună zi.

”Poftiți la mișcare, dragi vasluieni, pista de atletism poate fi folosită de toți amatorii de mișcare. Este un moment special în viața urbei noastre, inaugurăm o pistă de atletism modernă, una din cele mai moderne de acest fel din Moldova. Am propus și am început acest proiect cu o idee: pista de alergare a Stadionului Municipal să ofere condiții optime atât sportivilor din municipiu, cât și cetățenilor care o foloseau pentru sportul de masă. Iată că avem acum un amplasament de excepție, realizat cu materiale de calitate superioară, de care vor beneficia elevii, sportivii și locuitorii municipiului”, a spus primarul Pavăl.

Vasluienii mai primesc o veste bună de la primarul Pavăl. De anul viitor, intră în modernizări și Stadionul Municipal din Vaslui, investiție care va fi finanțată de la bugetul local.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!