Miercuri, 28 iulie, este ziua ÎNGERILOR salvatori de la Serviciul Județean de Ambulanță! La Mulți Ani și vă mulțumim că existați!

An de an, ziua de 28 iulie este dedicată celor care salvează vieți, pe ploaie, frig, zăpadă, caniculă, zi sau noapte. Este ziua eroilor din cadrul Ambulanței române. O zi pe care acești oameni minunați, salvatorii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, o vor petrece la muncă, salvând vieți și intervenind la timp, oriunde este nevoie de ei. 

“Ziua Națională a Ambulanței din România o marcăm anul acesta într-o perioadă de maximă urgență sanitară, în care lupta pentru sănătatea sau chiar viața oamenilor devine mai mult ca oricând o adevărată luptă contra cronometru. Mereu ați fost la datorie, ați acționat cu promptitudine și profesionalism atunci când ați fost solicitați să oferiți ajutor oamenilor aflați în suferință.  Intregul personal operativ din serviciile de ambulanță contribuie zi de zi la salvarea multor vieți.

Se împlinesc 115 ani de când profesorul Nicolae Minovici, sub deviza «Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor», a înființat la 28 iulie 1906 «Societatea de Salvare din București» și, odată cu ea, prima stație de Salvare din România.

În perioada 2020-2021, sistemele medicale din întreaga lume au fost solicitate să facă față unei situații fără precedent,  mobilizadu-se întreaga resursă existentă.

Din martie 2020, de când au apărut și în România cazuri de infectare cu noul coronavirus, activitatea serviciilor de ambulanță a devenit și mai intensă, având în vedere numărul mare de infectări.

Ați luptat, ca niște adevărați eroi, pentru viața fiecărui om pentru care ați fost solicitați să interviniți. Ați fost expuși riscului de infectare, dar v-ați făcut datoria cu dăruire și profesionalism.

Vă mulțumim pentru efortul depus pentru asigurarea unui răspuns adecvat la cea mai importantă provocare de sănătate publică de la nivel global din ultimul secol – pandemia cu noul coronavirus, cât și la celelalte urgente.

La multi ani, Ambulanta Romaneasca! La multi ani, Ambulanta Vaslui! La multi ani sanatosi tuturor!”, este mesajul managerului general al SAJ Vaslui, ec. Corduneanu Mihaela Cristina.

Ne alăturăm la acest mesaj și noi, vasluienii, și vă dorim să rămâneți aceiași oameni profesioniști, implicați în viața comunității. La Mulți Ani, dragi ambulanțieri vasluieni!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: