Safir - ceva bun pentru gratar

Criminal periculos din Puiești condamnat la 14 ani de închisoare. Și-a ucis victima în chinuri groaznice după ce i-a tăiat penisul și l-a pus alături

În urmă cu doi ani, o crimă înfiorătoare avea să tulbure liniștea comunei Puiești. Un bătrân de 76 de ani avea să-și găsească sfârșitul în chinuri groaznice, ucis chiar de cumătrul lui, Doru Miron, de 53 de ani. Motivul pentru care s-a ajuns la crimă nu este foarte bine cunoscut, dar, victima fost găsită decedată chiar de fiul lui, dezbăcată, plină de sânge, cu penisul tăiat și bătută cu un lanț. Alături de el a fost găsit și criminalul, la bustul gol, cu fața plină de sânge și strigând în gura mare că și-a omorât cumătrul. Pentru faptele sale, magistrații Tribunalului Vaslui au decis să-l condamne la 14 ani de închisoare cu executare și l-au obligat să plătească și 17.211, cheltuieli judiciare.  


În urmă cu doi ani, Doru Miron striga din toți rărunchii că a ucis pentru că s-a trezit cu victima în pat. A pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen pe bătrânul care venise la el dimineață, să-l cheme la masă. Individul l-a scos pe bătrân afară din casă și l-a bătut cu un lanț în cap. Fără milă, Doru Miron i-a tăiat și penisul și l-a lăsat pe bătrân să agonizeze într-o baltă de sânge, fără să anunțe pe nimeni. După ora prânzului, fiul victimei, îngrijorat că tatăl nu a revenit acasă, a mers la locuința lui Doru Miron. Agresorul însă a refuzat să-l primească în curte, lucru ce i-a dat de bănuit fiului victimei, care a intrat cu forța în curtea imobilului. L-a găsit acolo pe tatăl său care nu mai mișca, era dezbrăcat, bătut și cu penisul tăiat și pus alături.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: