La Vinderei, primarul Ionuț Ghiur continuă dezvoltarea comunei. Aproape de final rețeaua de apă, urmează asfalt și iluminat stradal

Chiar dacă, anul acesta, bugetul comunei este unul auster și șansele pentru finanțări guvernamentale sau europene tind spre zero, primarul Vindereiului reușește să ducă la bun sfârșit câteva din investițiile care duc la un trai mai bun al sătenilor. Astfel, curând, sediul nou al primăriei va fi finalizat și urmează asfaltarea a doi km de drum.

”Drumul este deja scos la licitație. Vorbim de un tronson de doi km de asfalt care fac legătura între DJ 242F și DJ 242J. De asemenea, așteptăm să se finalizeze contestațiile la proiectul de iluminat stradal. Acest proiect, în valoare totală de 1.216.000 de lei, cuprinde amplasarea a 704 lămpi în toate satele componente ale comunei noastre. Avem în plan și reparații de drumuri dar, din păcate, bugetul comunei nu ne permite decât să reprofilăm și să cilindrăm pentru că nu avem bani de piatră. Din păcate, trăim vremuri grele și sperăm că toate acestea se vor regla în cel mai scurt timp”, spune primarul Ionuț Ghiur.

De asemenea, edilul vorbește și de un megaproiect depus deja la Compania Națională de Investiții ce cuprinde asfaltarea a 22 de km de drumuri comunale și sătești dar și despre finalizarea rețelei de aducțiune de apă din comună. ”Am reușit, prin Serviciul de Gospodărire Comunală, înființat la primărie, să branșăm aproape în totalitate satele Vinderei și Brădești. Urmează Docaniul sau Obârșeni dar ordinea depinde de constructor”, a mai spus primarul Ghiur.  

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: