Alertă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui! NICIUN angajat nu mai intră în spital fără vaccinare sau testări rapide! Caz Delta la SJU?

Stare tensionată între angajații celui mai mare spital din județ, Spitalul Județean de Urgență. Tot personalul de la SJU a fost anunțat că, începând cu 30 iulie, angajații trebuie să prezinte certificatul de vaccinare, un test PCR sau un test rapid, în caz contrar nu vor intra în spital. Se pare că ar fi vorba de un caz Delta la Spitalul Județean de Urgență, de aceea conducerea a decis să ia măsuri ferme pentru limitarea răspândirii noului tip de virus.

Decizia conducerii SJU este ca toate asistentele, medicii, infirmirele sau restul personalului administrativ care nu s-au vaccinat până acum (inclusiv cei cu schema de vaccinare incompletă) să prezinte la intrarea în spital test rapid antigenic, la interval de trei zile, sau test RT-PCR, o dată la șapte zile.

Interesant de menționat este că aceste teste vor fi suportate din buzunarele angajaților care au refuzat vaccinarea până acum din diverse motive, adică o dată la 3 zile fiecare angajat trebuie să scoată din buzunare 70 de lei. Mai trebuie spus că adresa conducerii celui mai mare spital din județul Vaslui arată că astfel de măsuri se iau ”în cazul apariției în unitatea sanitară de tulpini SARS-COV 2, varianta Delta”, ceea ce poate însemna că avem deja un astfel de caz la Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: