Safir - ceva bun pentru gratar

Bani și bijuterii de 400.000 de lei furate dintr-un apartament din Vaslui. Hoții, doi vasluieni și doi mureșeni, au fost prinși

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 48 de ani, 2 persoane din municipiul Vaslui, județul Vaslui, o persoană din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș și o persoană din comuna Orga, județul Mureș, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au identificat prezumtivii autori și au stabilit faptul că, în noaptea de 23 mai, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin forțarea unui geam, în locuința unui bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, de unde au sustras bani și bijuterii. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 400.000 lei.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei 4  bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 20 %, în cauză fiind indisponibilizate mai multe bijuterii și sume de bani în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: