LISTA COMPLETĂ Primarul Bârladului anunță investiții IMPORTANTE la Spitalul de Urgență! Sistem de supraveghere audio-video și o ambulanță nouă pentru transportul pacienților!

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, după alocările substanțiale de fonduri pentru domeniul educațional, astăzi, la o nouă rectificare bugetară aprobată în Consiliul Local, alte sume importante vor pleca spre anumite lucrări din oraș și mai ales spre Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”.


Astfel, conform proiectului inițiat de primarul Dumitru Boroș, devenit hotărâre de Consiliu Local, se vor aloca 55.000 lei pentru achiziționarea și montajul de sisteme de supraveghere audio-video, ce vor fi instalate pe holurile și în zonele adiacente saloanelor spitalului, 136.900 lei pentru achiziționarea unei ambulanțe noi pentru transportul bolnavilor între secții și alți 15.000 lei pentru reparații la Spitalul Nou.

Totodată, inițiatorul proiectului a mai primit aprobarea Consiliului Local și pentru alocarea sumei de 280.000 lei pentru continuarea lucrărilor de igienizare, îndepărtare de strat vegetal și decolmatare puțuri din zona de agrement „Prodana”, 30.000 lei pentru reamenajare acces alee principală Parc „V. I. Popa”, 30.000 pentru relocare și soclu statuie „Victor Ion Popa”, 30.000 lei pentru realizarea documentației tehnico-economice pentru supralărgirea străzii Stroe Belloescu, precum și alți 65.000 lei pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice la Școala gimnazială «Episcop Iacov Antonovici»”.


„O parte din aceste sume vine să completeze sprijinul necondiționat pe care l-am garantat pentru domeniile prioritare mandatului meu, respectiv sănătate și învățământ. Restul prevederilor bugetare vin în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor, care ne-au cerut continuarea lucrărilor la Prodana sau în parcul central. Avem în vedere toate celelalte domenii în care se cer intervenții bugetare rapide, însă trebuie mai întâi să ne uităm în buget și, așa cum am spus mereu, imediat ce identificăm resurse le și dirijăm către nevoile bârlădenilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: