Și-a bătut soția și fiica minoră apoi a ajuns după gratii

0
89

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși au reținut un bărbat, din comuna Vetrișoaia, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, după ce acesta și-ar fi lovit soția.

Astfel, în urmă cu câteva zile, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Hușidin cadrul Poliției Municipiului Hușiau fost sesizați de către o tânără în vârstă de 17 ani, din localitatea Vetrișoaia, comuna Vetrișoaia, cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 39 de ani, în aceeași zi, la ora 21:30, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție. Acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, ocazie cu care ar fi agresat-o pe fiica sa. 

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în luna iulie 2021, Judecătoria Huși a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului cercetat, pentru o perioadă de 6 luni. Având în vedere faptul că, acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de soția sa, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie.

A doua zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Acesta apoi a fost prezentat judecătorilor careau emis, pe numele lui, mandat de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!