Vasluieni, haideți să găsim bicicleta unui tânăr! Nu mai poate să-și câștige pâinea, i-a fost furată din fața fast-food-ului Hercules!

Tupeul și nesimțirea unor vasluieni întrece orice limite. Bicicleta din imagine a fost furată în cursul serii de sâmbătă, la ora 17.30, din zona scărilor de la fast-food-ul Hercules, acolo unde un tânăr care își câștigă traiul din livrările cu FoodPanda urcase pentru a lua niște comenzi. Când a coborât, băiatul a constatat că bicicleta dispăruse.

Facem un apel public către Poliția Locală și Poliția Națională, dar și către vasluienii care știu ceva despre această bicicletă să dea o mână de ajutor în găsirea hoțului (hoților). Țânărul care avea acaestă bicicletă nu mai poate câștiga în mod decent și cinstit o bucată de pâine cu livrările la domiciliu, pentru că un dobitoc tupeist s-a gândit să fure această bicicletă. Pentru mai multe detalii, iată și o altă imagine a bicicletei furate.

One thought on “Vasluieni, haideți să găsim bicicleta unui tânăr! Nu mai poate să-și câștige pâinea, i-a fost furată din fața fast-food-ului Hercules!

  1. Va rog daca se poate, sa se i-a măsuri pentru motociclistii care circula dupa ora o cu tirania motorului la maxim, deranjează foarte mult zgomotul .mentionez locuiesc vis a vis de casa de cultură.multumesc.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: