Safir - ceva bun pentru gratar

”O gașcă din PNL trage scaunul de sub fundul unui om pentru a pune pe altcineva”! Se simte cineva vizat de această declarație, de la Vaslui?

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, lansează acuzații acide către membrii Partidului Național Liberal care, după spusele acestuia, își declară simpatia spre un anumit lider politic (cel mai probabil, e vorba de Florin Cîțu, n.r.) numai pentru a-și păstra funcția și privilegiile, conform informațiilor lansate de colegii noștri de la gazetadecluj.ro. Liberalul a declarat că se gândește serios dacă mai rămâne sau nu în Partidul Național Liberal, fiind dezamăgit de atitudinea colegilor săi, care nu numai că nu se gândesc la binele partidului, ci continuă să promoveze oameni incompetenți în funcții importante.  

Nu cred că o gașcă care trage scaunul de sub fundul unui om și pune pe altcineva pe acel scaun, poate reforma partidul

Alin Tișe a afirmat că cei care doresc să îi fure scaunul lui Ludovic Orban pun mai presus interesele personale, de cele ale partidului și că PNL are nevoie de oameni competenți care să inspire credibilitate în rândul cetățenilor. 

„Am spus-o și o repet, în momentul de față, reformarea PNL-ului nu depinde de un om sau de o persoană anume, ci depinde de o echipă, care trebuie să promoveze oameni noi, performanți și credibili. Eu nu cred că o gașcă care trage scaunul de sub fundul unui om și pune pe altcineva pe acel scaun, în ideea în care gașca rămâne să-și păstreze privilegiile, poate reforma partidul. Nici nu cred că un om poate fi bun în 3, 4 sau 5 ministere, doar pentru simplul fapt că face parte din gașca care trebuie. Indiferent de cine va fi președintele PNL-ului, dacă nu va avea o echipă formată din oameni competenți, care să dea o șansă partidului și să imprime credibilitate, nu va avea nici o șansă, pentru că nu poți să ai rezultate noi, bune, cu oameni vechi. Nu poți să faci un minister eficient, dacă este condus de un ministru ineficient.”, spune șeful CJ Cluj, citat de gazetadecluj.ro.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: