Astăzi este ziua preotului Petru Damian, ocrotitorul celor necăjiți și întristați din centrele DGASPC Vaslui! La Mulți Ani, părinte, să ne trăiți!

Colegii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui l-au sărbătorit, astăzi, pe părintele Petru Damian, sufletul capelei ridicate în curtea instituției, reazem și binecuvântare pentru sute de copii aflați în asistență maternală, adoptați sau adulți din centrele DGASPC. Colegii, conducerea DGASPC Vaslui i-au urat ani mulți de viață părintelui Damian, cel a cărui trudă pentru ridicarea capelei a fost fantastică, imposibil de spus în cuvinte. Tot părintele Damian este cel care s-a zbătut pentru troițele și parcul din fața capelei, astfel că, acum, acest lăcaș binecuvântat de Dumnezeu arată ca un colț de Rai.

Ne alăturăm și noi celor care l-au felicitat pe părinte, în această Zi Sfântă pentru creștini, a Schimbării la Față, și îi dorim ani mulți în slujba lui Dumnezeu, să facă bine pe mai departe tuturor celor năpăstuiți. Încheiem urările cu o poezie compusă de un coleg drag preotului Damian, cel care a compus aceste versuri în numele tururor angajaților și beneficiarilor din DGASPC Vaslui:

”Cu multă muncă și cu har

A apărut în viața noastră

Impunătoarea și cochetă

Cum este floarea într-o glastră

Smerenie și îndurare

se-nalță către Dumnezeu=

Pentru acest lăcaș minune

La care ne rugăm mereu

O mulțumire se ridică

La Ceruri, către Dumnezeu

Pentru părintele Petrică

Cel mai cu har coleg al meu

Vor fi și ploi, va fi și vânt

așa e viața pe Pământ

Dar veșnic te vei bucura

Că lași ceva în urma ta!”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: