Astăzi este ziua preotului Petru Damian, ocrotitorul celor necăjiți și întristați din centrele DGASPC Vaslui! La Mulți Ani, părinte, să ne trăiți!

0
349

Colegii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui l-au sărbătorit, astăzi, pe părintele Petru Damian, sufletul capelei ridicate în curtea instituției, reazem și binecuvântare pentru sute de copii aflați în asistență maternală, adoptați sau adulți din centrele DGASPC. Colegii, conducerea DGASPC Vaslui i-au urat ani mulți de viață părintelui Damian, cel a cărui trudă pentru ridicarea capelei a fost fantastică, imposibil de spus în cuvinte. Tot părintele Damian este cel care s-a zbătut pentru troițele și parcul din fața capelei, astfel că, acum, acest lăcaș binecuvântat de Dumnezeu arată ca un colț de Rai.

Ne alăturăm și noi celor care l-au felicitat pe părinte, în această Zi Sfântă pentru creștini, a Schimbării la Față, și îi dorim ani mulți în slujba lui Dumnezeu, să facă bine pe mai departe tuturor celor năpăstuiți. Încheiem urările cu o poezie compusă de un coleg drag preotului Damian, cel care a compus aceste versuri în numele tururor angajaților și beneficiarilor din DGASPC Vaslui:

”Cu multă muncă și cu har

A apărut în viața noastră

Impunătoarea și cochetă

Cum este floarea într-o glastră

Smerenie și îndurare

se-nalță către Dumnezeu=

Pentru acest lăcaș minune

La care ne rugăm mereu

O mulțumire se ridică

La Ceruri, către Dumnezeu

Pentru părintele Petrică

Cel mai cu har coleg al meu

Vor fi și ploi, va fi și vânt

așa e viața pe Pământ

Dar veșnic te vei bucura

Că lași ceva în urma ta!”

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!