Deputatul Popica solicită solidaritate pentru DRAMA bârlădenilor! ”Solicit PUBLIC ajutorul Guvernului României”, spune parlamentarul

0
32

”Este momentul solidarității”. Acesta este mesajul deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica, înfricoșat de furia cu care natura s-a abătut peste municipiul Bârlad. Din câte se știe până acum, pagubele sunt imense, imposibil de suportat de autoritățile locale. Popica solicită colegilor aflați la guvernare să ceară Guvernului un ajutor de urgență, pentru că Bârladul este într-o situație foarte grea.

”Dragi prieteni, după cum știm cu toții, in noaptea de 4 August, asupra sudului judetului Vaslui, natura și-a arătat furia și atat municipiul Barlad cât și comunele limitrofe au fost năpăstuite de furia apelor. Sute de locuințe, mii de oameni disperați, zeci de Kilometri de infrastructură rutieră, instituții și societăți comerciale au fost afectate de ceea ce nimeni nu a văzut vreodată sa se întâmple la noi în zonă.

Este o situație fără precedent, de aceea consider că e momentul ca, de aceasta dată, măcar în al doisprezecelea ceas, sa dăm un exemplu de solidaritate si vin cu rugămintea către colegii parlamentari, din majoritatea parlamentară care constituie arcul de guvernare, să lase șicanele și luptele politice si să punem umărul cu toții pentru a ajuta comunitățile năpăstuite.

Solicit public Guvernului României ca, măcar de această dată, să își îndrepte privirea și către județul Vaslui și să susțină, din Fondul de rezervă pus la dispoziția Guvernului, unitățile adiministrativ teritoriale care au fost afectate de calamități naturale.

Județul Vaslui are nevoie acum, mai mult ca oricând, de noi toți!”, este mesajul parlamentarului vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!