Șapte indivizi din Iași, București și Todirești, reținuți pentru proxenetism! Obligau fete amărâte să practice videochat!

După acțiunile de ieri, în care zeci de polițiști din Negrești, ajutați de structurile IPJ Vaslui, au făcut razii în mai multe locații din Vaslui și Iași, în această seară, polițiștii au anunțat că față de șapte persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Persoanele reținute (cinci bărbați și două femei) au vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, 3 dintre acestea domiciliază în municipiul Iași, județul Iași, 1 domiciliază în comuna Miroslava, județul Iași, 1 în comuna Prisăcani, județul Iași, 1 în comuna Todirești, județul Vaslui și 1 în municipiul București.  

Din investigațiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada iulie 2020 până în prezent, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției în diferite locații din județele Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava și Timiș, de către diferite femei provenind din mediul rural al județelor Vaslui, Iași și Teleorman. Persoanele practicau prostituția prin intermediul unor platforme on-line destinate anunțurilor de mică publicitate.

În urma perchezițiilor, s-a dispus ridicarea mai multor bunuri, printre care un număr de 12 telefoane mobile, mai multe bijuterii, un pistol tip airsoft și o sumă de aproximativ 3.000 de lei.

În cursul zilei de azi, 6 august a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de șapte persoane măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, persoanele reținute urmează a fi prezentate Parchetulului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: