50 de copii din Albești vor vedea marea, pentru PRIMA dată în viața lor! Gest extraordinar al managerului companiei Radical Grup Vaslui!

0
70

Și-au dorit enorm să vadă marea, iar visul lor se va împlini. Este vorba despre un grup de 50 de copii, din comuna Albești, care vor pleca la mare pentru două zile, cazarea și masa fiind asigurate de managerul companiei Radical Grup Vaslui, Ionel Sandu. Copiii vor pleca cu trenul de la Vaslui și până în Mangalia, acolo unde vor fi cazați două nopți la o pensiune, astfel că se vor bucura din plin de mare.

Ideea a venit, spune dl. Sandu, pe neașteptate, din partea copiilor. La mijlocul lunii iulie, cei 50 de copii din comună au plecat într-o excursie cu caracter educativ la obiective din zona județului Neamț, excursie planificată de părintele Dănăilă, de la Crasna, și sponsorizată de managerul de la Radical Grup. Plus că grupul de copii a primit din partea dlui Sandu bani de cheltuială, pentru masă și vizitarea obiectivelor, pentru o zi de neuitat. Micuții din comuna Albești au vizitat Mănăstirea Neamț, Casa ”Mihail Sadoveanu”, Rezervația de Zimbri, Cetatea Neamțului (acolo unde au și servit masa), Bojdeuca lui Ion Creangă.

”Bucurie, emoție, unitate și prietenii, într-o excursie pentru 50 de copiii din Comuna Albești, oferită copiilor de un om cu suflet mare care este un bun exemplu pentru multi, chiar și pentru noi toți, căci nimic nu e mai scump în lume decât credința, iubirea și bunătatea. Mulțumim din suflet domnului Ionel Sandu, pentru bucuria adusă copiilor.

Excursia a avut un caracter educativ, copii fiind însoțiți de trei profesori, Loredana Stegaru, Raluca Dănăilă și Oatu Laurenția. Am avut și bucuria de a primi binecuvântarea Preasfintitului Nichifor. O excursie minunată!”, a consemnat preotul din satul Crasna.

La întoarcere, copiii au spus că vor să vadă marea, așa că au pus la cale un plan foarte ingenios. Au mers cu toții la muncă, în Livada ”Mărul de Aur”, au strâns fructe și, pentru osteneala lor, au fost plătiți, gândind să plece la mare pentru o zi, cu trenul, cu banii strânși din muncă, beneficiind de gratuitatea călătoriei pe calea ferată. Surpriza lor a fost maximă, atunci când managerul Ionel Sandu le-a dat vestea cea mare.

Ionel SANDU, managerul general al companiei Radical Grup, va sponsoriza cazarea și masa pentru cei 50 de copii din Albești, care nu au văzut marea până acum

”Am auzit de proiectul copiilor din comuna mea natală, de visul lor de a vedea marea, așa că m-am gândit să le fac o mare surpriză, pe care nu o vor uita niciodată, mai ales că au vârste cuprinse între 4 ani și 12 ani. Grupul de copii, însoțiți de profesori, va pleca la mare pentru două nopți, noi le vom asigura cazarea și masa pe perioada sejurului.

Vor pleca cu trenul până la Mangalia, acolo unde au deja asigurată cazarea și masa pentru cele două zile. Nu au văzut încă marea, așa că sper să le fac o bucurie, să se bucure din plin de apă și de soare”, a spus managerul general al companiei Radical Grup Vaslui, cea mai importantă firmă din domeniul materialelor de construcții din județul Vaslui.

Un gest deosebit, care îl onorează pe dl. Ionel Sandu, un fiu al comunei Albești, care nu a uitat niciodată locul din care a plecat și care i-a ajutat, pe cât i-a stat în putință, pe cei din comuna sa natală.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!