Copiii vasluieni invitați la sport în curțile școlilor! Politicienii locali se bat în declarații contradictorii!

0
32

Sunt sau nu deschise terenurile de sport ale școlilor din oraș? Consilierii locali PSD spun că nu, și aduc argumente în acest sens, cei de la USR susțin că terenurile sunt deschise pentru copii. Alexandru Barbu, consilier local PSD, face un apel către părinți, prin care arată că terenurile sunt închise și cere deschiderea lor.

”Dragi copii vasluieni,Dragi părinți,

Imediat după începerea vacanței de vară, pe masa Consiliului Local a venit un proiect care viza deschiderea curților școlilor. Grupul consilierilor locali ai PSD l-au votat și a propus chiar niște amendamente care să urgenteze procedurile birocratice!

Este surprinzător, în sensul rău, bineînțeles, cum un partid precum USR, care nu vede absolut niciun risc în cazul în care unui preșcolar i se predă despre masturbare, găsește de cuviință să își facă atâtea griji în privința situației când vreun copil nesupravegheat pe terenul de sport și-ar putea zdreli genunchii!

În privința viceprimarului-învățător, care nu a fost capabil să își convingă nici măcar propria conducere, de la Școala Gimnazială Nr. 6, să adopte prezentul regulament, nu pot decât să îmi exprim îndoielile privind capacitatea dumnealui de a preda unor copii de vârstă fragedă, mai ales că ai săi colegi de la USR caută să bage cât mai repede, cu de-a sila, educația sexuală în programa școlară!”, spune Barbu, care a postat un video în acest sens.

De partea cealaltă, USR se apără și prezintă un filmuleț și poze de la Școala 3, spunând că acolo copiii se pot juca oricând doresc. Am primit și un video cu copii care se joacă pe terenul de la școala 3, pe care îl prezentăm mai jos. Deci, cine are dreptate, până la urmă?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!