Tânăr de 23 de ani, din Huși, luat cu ambulanța dintr-un bloc din Vaslui! Susține că a fugit de bătăile din familie! A ajuns la Spitalul Județean!

Caz neobișnuit petrecut la Vaslui, în această dimineață, la blocul 358, din zona Gării. La ora 9.00, o familie care locuiește la etajul I al unei scări din acest bloc s-a pomenit cu un tânăr care dormea pe preșul de la intrare. Surprinși, cei din familia respectivă l-au trezit pe tânăr și l-au întrebat ce caută acolo și de ce doarme pe covorașul de la intrarea în apartament. Băiatul a spus că are 23 de ani, este din Huși și se numește Vlad Croitoru. Tănărul le-a mai spus că a fugit de acasă, de la Huși, de trei zile, pentru că nu mai suporta bătăile, fiind grav lovit.

”Abia se mișca. Am văzut că era bine îmbrăcat, cu hanorac, nu era om al străzii. L-am întrebat ce e cu el, mi-a spus că este lovit grav, a fost bătut tare în familie, la Huși, de aceea a fugit la Vaslui și doarme pe unde apucă, de trei zile. Am sunat la Ambulanță și am prezentat situația, la 9.04, după care o mașină a venitr și l-a dus la Spitalul Județean, spunea că are dureri mari după cap”, a povestit vasluianul care l-a găsit pe tânărul din Huși în fața apartamentului său.

Am sesizat Poliția județeană despre acest caz, însă se pare că nu a fost găsit tânărul, deși se poate verifica în orice moment la Ambulanță ora intervenției. Și un amănunt care ține de NEPĂSAREA multor concetățeni de-ai noștri: deși l-au văzut ghemuit pe acel covoraș de la etajul I, NIMENI din acea scară nu l-a întrebat pe băiat dacă se simte bine, nici măcar nu au verificat dacă mai trăiește. Fără cuvinte…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: