Corneliu Bichineț revine pe scena politică a județului Vaslui

0
176

Absent o lungă perioadă de timp de pe scena politicii vasluiene din cauza unor probleme de sănătate, Corneliu Bichineț și-a anunțat revenirea în politică, în Partidul Mișcarea Populară, deocamdată ca membru. Și asta pentru că, la alegerile de săptămâna trecută, Marcel Gangu a fost ales președinte interimar al oreganizației județene a PMP, înlocuindu-l astfel  pe Romulus Buhăescu.

În cadrul unei conferințe de presă organizată, săptămâna trecută, la sediul partidului, Corneliu Bichineț a făcut o analiză a politicienilor locali. Printre cei pe care i-a lăudat s-a numărat și Daniel Olteanu, actualul președinte al ALDE. ”Lăsându-l deoparte de dl. Tătaru, aș face remarca că s-a impus foarte bine și Daniel Olteanu care, pe lângă faptul că a obținut un scor foarte bun la alegeri, a ajuns președintele național al unui partid”, a spus Corneliu Bichineț.

De asemenea, Bichineț a vorbit și despre deputatul Adrian Solomon, membru al Comisiei de Muncă. În opinia acestuia, Solomon ar fi putut deveni ministru al Muncii, dacă PSD ar fi ajuns la guvernare. Nu au fost uitați nici parlamentarii mai tineri, Eduard Popica și Tudor Polak cărora le-a urat să nu întărească rândurile paralmentarilor surdo-muți.  

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!