Moldovenii au umplut de falsuri granița de Est a României, la Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi care au folosit şi prezentat la controlul de frontieră permise necorespunzătoare categoriei din care făceau parte ansamblurile auto pe care le conduceau.

Astfel, în data de 08 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, I.I., cu dublă cetățenie, în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz şi o remorcă.

Câteva ore mai târziu în acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, A.G., cu cetățenie română și moldoveană, în vârstă de 38 de ani, conducând un ansamblu similar de vehicule, format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat faptul că cei doi bărbaţi nu deţin permise valabile pentru categoria BE, necesare pentru a putea conduce ansamblurile auto în cauză. Se efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectivla final urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: