Nume mari pe scena Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui: Irina Rimes, Alex Calancea și Eugen Doga vor încânta vasluienii

În perioada 13 – 15 august, la Vaslui va avea loc o nouă ediție a Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui. Dacă, în anii din urmă, vasluienii erau obișnuiți ca întreg Centru Civic să fie transformat într-un adevărat furnicar și terasele cu bere și mici să se amestece cu actul artistic de pe scenă, anul acesta totul va fi diferit. Astfel, în timp ce actul cultural va avea loc pe scena amplasată în Piața Civică, terasele vor fi amplasate în zona ștrandului. De asemenea, tot acolo va fi amplasat și un ecran imens pentru ca cei care vor sta la mese, să vadă și să audă și ce se întâmplă pe scenă.

În cele trei zile trei zile, pe scenă vor urca Irina Rimes, Eugen Doga și Orchestra Simfonică din Republica Moldova. Tot din Moldova, Lupii lui Calancea și Alex Calancea Band vor încânta vasluienii. De asemenea, artiști locali vor deschide spectacolele. Anul acest, alături de orchestra simfonică venită de peste Prut va cânta și vasluianul Rareș Trufea.

De asemenea, noutatea acestui an constă în faptul că vor dispărea, din Centrul Civic, terasele cu mici și bere sau tarabele cu dulciuri pentru copii. Acestea vor fi mutate în zona ștrandului municipal. Tot acolo vor fi montate două ecrane gigant care vor reda spectacolul din centrul orașului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: