”Băiatul lui mămica” a descoperit mlaștina din zona Gării! Cu Cîțu de mână, se laudă că va rezolva problema!

0
109

În cel puțin 15-20 de conferințe de presă din ultimii ani, primarul Vasluiului, Vasile Pavăl a acuzat Apele Române Iași de indolență și indiferență față de solicitările sale privind regularizarea pârâului Delea, din zona Gării, un adevărat focar de infecție. Edilul a spus, în foarte multe rânduri, că a primit asigurări de la Iași că vor fi fonduri pentru realizarea unui pasaj civilizat peste pârâu, dar de fiecare dată Vasluiul a fost ”sărit” de la finanțare. Bine că au găsit bani să facă zona Bahluiului modernă, europeană, ce să mai dea și la Vaslui…

Ei bine, deputatul Polak, mândrul ”băiet al mămicii”, a descoperit și el, abia ACUMA!, că ar fi o mlaștină în zona Gării. Fără să spună un cuvânt despre eforturile de ani de zile ale primarului, Tudor Polak toarnă mizerii politice pe bandă rulantă pe Facebook și pune o poză cu el, alături de premierul Cîțu, cel care i-a șoptit că va rezolva problema din Gară.

Haideți să vedem ce bazaconii toarnă junele liberal:

”Premierul Florin Cîțu va sprijini municipiul Vaslui pentru rezolvarea problemei pârâului Delea. Am adus această situție la masa de discuții a primului ministru pentru că, deşi nu este deloc o problemă de dată recentă, soluțiile întârzie să apară.

Am primit asigurări din partea premierului că problema va fi tratată cu toată atenția cuvenită, fără alte întârzieri. Pârâul Delea este o problemă recurentă în viața vasluienilor, despre care se vorbeşte de multă vreme. Dacă trecem peste aspectul inestetic şi deloc potrivit unui oraş care tinde spre dezvoltare şi modernizare, nu putem ignora mizeria şi mirosul puternic care crează disconfort localnicilor şi le afectează sănătatea. Aici deja vorbim despre o problemă reală a oraşului, care nu mai suportă şi alte amânări.

O spun de mult timp: curățarea şi acoperirea pârâului Delea este o prioritate. Vasluienii au dreptul să trăiască într-un mediu curat, sănătos şi îngrijit, aşa cum o administrație cu respect față de cetățeni are datoria să le asigure. Cu toate acestea, deşi problema a fost bine cunoscută de administrația locală şi de precedentele guverne PSD-iste, până acum nu a fost aplicată nicio măsură concretă pentru rezolvarea acestei situații. Nu o să caut explicații pentru indolența şi lipsa de reacție a autorităților; nu în timp ce vasluienii sunt expuşi, în mijlocul verii, poluării şi mizeriei provenite de la pârâul Delea”.

Păi, bine, stimabile liberal, nu cumva Apele Române de la Iași sunt în mâna PNL, de ani de zile? De ce nu au dat bani la Vaslui, până acum? Ar fi cazul să nu mai mințiți pe rețelele de socializare, vasluienii s-au prins cât de competent sunteți.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!