Jale mare printre șoferii vasluieni. Amenzi de peste 53.000 de lei și 24 de permise reținute într-o singură zi

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din scadrul Serviciului Rutier au derulat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină în trafic, dar și pentru reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale vehiculelor și încălcarea normelor rutiere.

De asemenea, acțiunile au vizat reducerea riscului rutier și impunerea unui climat de siguranță și disciplină în rândul tuturor participanților la trafic, prin sancționarea conducătorilor auto, a bicicliștilor, pietonilor și căruțașilor care nu respectă normele rutiere, dar și depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul activităților derulate, la care au participat 11 polițiști, au fost verificate aproximativ 67 de vehicule și 74 persoane. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat un număr de 65 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 63 au fost aplicate pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice,în valoare de peste 53.800 de lei. De asemenea, au fost reținute 24 de permise de conducere și au fost retrase un număr de 3 certificate de înmatriculare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: