Femeile din județul Vaslui vor fi evaluate medical, gratuit de catre specialiștii Institutului Român de Oncologie Iași

Vasluiencele sunt invitate vineri, 13 august, începand cu ora 9.00 să își verifice starea de sănătate, în cadrul unei caravane inedite programată să aibe loc în parcarea clubului Old Bridge din oraș. Trebuie doar sa fie prezente la locația și ora indicată și astfel vor beneficia de investigații medicale gratuite. E vorba de un proiect implementat de Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, iar de buna desfașurare a acestei campanii se ocupă doua tinere asistente, Roxana Palalae și Daniela Ababei, din echipa ECI din Solești. Caravana Institutului de Oncologie Iași ajunge vineri la Vaslui, urmând ca specialiștii să ofere servicii medicale femeilor cu vârste cuprinse între 25-65 de ani. Totul, în mod gratuit!

„Femeile vor beneficia de un test de depistare precoce a cancerului uterin și de un test Papanicolau, doar cu buletinul și fără asigurare medicală. Ne preocupă  sănătatea femeilor din județul nostru, acesta fiind unul dintre numeroasele proiecte dedicate întregii comunități. Ne bucurăm sa le venim în ajutor, totul cu sprijinul autorităților locale” a declarat Roxana Palalae.

2 thoughts on “Femeile din județul Vaslui vor fi evaluate medical, gratuit de catre specialiștii Institutului Român de Oncologie Iași

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: