Irina Rimes și The Motans deschid Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

Mâine debutează prima zi, din cele trei, dedicate Zielor Culturale ale municipiului Vaslui. Spectacolul din Centrul Civic va începe la ora 19.00 și fi asigurat, pe lângă trupele locale, de către Irina Rimes și The Motans. Tot mâine vor debuta și întrecerile sportive, manifestările dedicate copiilor din Parcul Copou și Muzeul Județean Vaslui dar și cele literar-artistice găzduite de Biblioteca Județeană.

Sâmbătă este ziua dedicată muzicii culte astfel că, pe scenă va urca Eugen Doga alături de Orchestra Națională Simfonică Teleradio – Moldova dar și de Rareș Trufea sau Beatrice Alexandru. De asemenea, manisfestările sportive vor continua cu o competiție de baschet, șah demonstrativ și handbal.

În ultima zi, pe scenă, va urca Rapsodia Vasluiului și fanfara  Rotaria, urmată apoi de formația ”Hands of Angels” și Lupii&Alex Calancea Band. Tot duminică vor continua și spectacolele pentru copi idin Parcul Copou, și manifestările sportive. De asemenea, 80 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie vor fi sărbătorite de Primăria municipiului Vasui. La miezul nopții, un foc de artificii va pune punct celor trei zile de sărbătoare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: