Peste 100 de jandarmi vor asigura liniștea la ”Zilele culturale ale municipiului Vaslui”

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui alături de polițiști, pompieri și polițiști locali vor asigura ordinea publică la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Zilelor culturale ale municipiului Vaslui”.

Astfel, peste 100 de forțe de ordine vor fi prezente zilnic la datorie în perioada 13-15 august, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic.

Siguranța primează întotdeauna, de aceea recomandăm participanților să respecte prevederile legale în vigoare, inclusiv cele referitoare la măsurile de protecție sanitară, precum și indicațiile forțelor de ordine.

De asemenea, la aceste evenimente este interzisă prezența persoanelor care au asupra lor substanțe halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii publice. Cetățenii pot solicita oricând este nevoie sprijinul forțelor de ordine, atât prin contact direct cât și prin apelarea serviciului unic de urgență 112.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: