Anchetă a poliției în cazul accidentului de vânătoare. Polițiștii trebuie să stabilească dacă a fost sau nu vorba autoîmpușcare

0
46Accidentul de vânătoare petrecut astă noapte pe fondul de vânătoare de la Dragomirești a intrat și în vizoroul polițiștilor. Astfel, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui care au constatat faptul că, un bărbat din localitatea Puiești, județul Vaslui, în vârstă de 44 de ani, care a participat la o vânătoare autorizată pe raza fondului de vânătoare din comuna Dragomirești, județul Vaslui, prezintă o plagă împușcată la nivel membrului superior drept.
Persoana în cauză a fost transportată La Spitalul Municipal Bârlad în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept și sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul precum și pentru a se stabili dacă au fost respectate prevederile legale privind portul și uzul de armă.
Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!