Renovați un apartament și nu vă ajung banii pentru materiale? Lucrați la o casă și sunteți depășit de cheltuieli? Acum, rate prin Radical Grup, pentru cei care construiesc!

0
93

Sute, mii de vasluieni lucrează în această lună la diverse proiecte imobiliare, în mediul urban sau rural. Cu toții au simțit pe pielea lor creșterile haotice ale prețurilor la materialele de construcții, creșteri datorate furnizorilor, respectiv fabricilor de ciment, cherestea, fier beton etc. Acest fapt a afectat mult și activitatea companiilor care distribuie materiale de construcții, managerii acestora fiind luați prin surprindere de creșterile exagerate ale prețurilor, de la o săptămână la alta.

În aceste condiții, pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care renovează un apartament sau construiesc o casă sau dependințe, Ionel Sandu, managerul companiei Radical Grup Vaslui, cea mai importantă firmă de pe piața distribuției de materiale de construcții din județ, a venit cu o idee salvatoare. Pentru mulți vasluieni, credem noi.

Ionel SANDU, manager general Radical Grup Vaslui

”Știm cât le este de greu tuturor celor care au lucrări în derulare, în această perioadă cu creșteri foarte mari la toate materialele de construcții. Tocmai de aceea, am decis să instituim un sistem de rate, pentru absolut toate materialele din oferta noastră, inclusiv pentru betoane, pentru cei care construiesc case. Vindem totul în rate, cu câteva condiții simple: persoana care vine trebuie să fie angajată, să prezinte o adeverință de venit, o carte de identitate și să nu fie cuprinsă în lista de rău-platnici, cu datorii neachitate în alte locuri.

Și pensionarii de până în 80 de ani pot veni să ia de la noi materiale de construcții în rate, fie că vorbim de lemne de foc, sobe de teracotă, materiale de finisaje, orice este în oferta noastră de produse”, a spus Ionel Sandu, managerul general Radical Grup Vaslui.

Managerul Radical Grup a spus că sistemul de rate se poate întinde pe o perioadă de până la 5 ani, situație de care vor profita mulți dintre vasluienii care au în plan să construiască un obiectiv sau să-și renoveze casele și apartamentele.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!