TABEL SUME Dumitru Buzatu s-a răzgândit! Va ajuta 33 de comune, orașe și municipii, cu fondurile din rezerva CJ Vaslui!

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, nu a putut organiza pe 11 august mult-așteptata ședință de Consiliu Județean, în care urmeu să se împartă fonduri din rezerva aflată la dispoziția CJ Vaslui, din cauza unor întâlniri urgente. Așa că, ședința se va ține luni, când se va discuta și despre o listă ”îmbunătățită” de comune, orașe și municipii, cărora conducerea CJ vrea să le aloce diverse sume, pentru continuarea proiectelor. Față de 25 de UAT-uri, câte erau propuse la ședința amânată de pe 11 august, acum sunt 33, ceea ce înseamnă că alte 8 comune vor primi și ele bani. S-au suplimentat o serie de comune cu probleme financiare serioase, cum ar fi Gârceni, Muntenii de Sus sau Hoceni, care vor primi și ele bani.

”Trebuie să sprijinim o serie de unităţi administrativ-teritoriale pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectele care au necesitat cheltuieli mai mari decât posibilităţile lor financiare. Este vorba de contribuţii la proiectele finanţate fie din bugetul naţional, fie din fonduri europene şi, de asemenea, este vorba de finanţarea unor proiecte de cumpărare a staţiilor de medie presiune pentru a aduce gaze naturale. Sunt motive suficiente pentru a explica din ce cauză am procedat în acest fel”, explică președintele CJ Vaslui.

Mai jos, puteți consulta lista cu fondurile alocate pe fiecare primărie în parte, suma totală propusă a fi împărțită fiind de 18,3 milioane lei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: