Cu unanimitate de voturi, Eugen Doga a fost ales cetățean de onoare al municipiului Vaslui! Haideți să-l aplaudăm în această seară la Zilele Vasluiului!

Astăzi, în ședința extraordinară a CL Vaslui, marele Eugen Doga a fost ales cetățean de onoare al municipiului Vaslui. Emoționat, maestru le-a spus consilierilor, la finalul ședinței, ca se simte, la Vaslui, ca acasă. De asemenea, la ceremonie au participat delegațiile din orașele moldovene cu care municipiul Vaslui este înfrățit.

„Am îndrăznit să vin în fața dumneavoatră să vă prezint un om. Este un om cu adevărat deosebit, pentru că s-a dedicat unei zone de a mulțumi sufletul. Lucrurile materiale se pierd în timp, însă arta, compoziția rămân veșnice. Pentru noi sunteți o mare personalitate, opera dumneavoastră va rămâne peste vreme. Momentul de astăzi să vă rămână în suflet ca o dată când ați pătruns definitiv în inimile vasluienilor”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui. Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus, la rândul său, că se cunoaște cu maestrul Eugen Doga, invitând vasluienii la concertul din această seară din Piața Civică, pentru a descoperi unicitatea compozitorului.

În această seară, maestrul Doga va urca pe scena Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui, într-un concert extraordinar, alături de Orchestra Simfonică a Tele Radio Moldova

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: