Patru haiduci din comuna Ibănești, scandal monstru la miezul nopții! Au spart un autoturism și au bătut doi tineri!

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut patru bărbați, din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire,  tuburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Este vorba de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, bănuiți de comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 11 august a.c., ora 23.00, agresorii ar fi provocat distrugeri unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani. Ulterior, aceștia ar fi bătut conducătorul auto și ar fi lovit cu un obiect contondent un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani.

În data de 12 mai a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei patru bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de trei dintre bărbați, cu vârstele cuprinse între 18 și 26 de ani a fost luată măsura controlului judiciar și față de un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: