La un pas de crimă, din gelozie! Și-a prins nevasta cu altul și a pus mâna pe cuțit

0
132

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Alexandru Vlahuță, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 12 august bărbatul ar fi mers la locuința unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Buda, județul Vaslui unde se afla soția sa, o femeie în vârstă de 56 de ani. Acesta ar fi pătruns fără drept în imobil și a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuțit în zona membrelor superioare. În urma loviturilor, femeia a necesitat acordarea de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad.

Zilele trecute, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul în vârstă de 59 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!