GALERIE FOTO Ei sunt EROII primei ediții Simon Cup Ferești 2021! Felicitări, participanților, felicitări, Mircea Simon, felicitări, fereștenilor!

0
127

A căzut cortina peste prima ediție a turneului Simon Cup Ferești 2021. Patru zile de veselie și ambiții sportive, zeci de jucători de fotbal implicați, un public extrem de amabil și doritor de acțiuni sportive. Una peste alta, Simon Cup 2021, ediția pe care Mircea Simon Dănilă o aduce în satul natal a fost o reușită, cum rar mai întâlnești pe la turneele locale de fotbal din România. Un turneu câștigat de tinerii de la Ivacec Vaslui, care s-au dovedit cei mai buni în finala lor desfășurată cu Zimbru, tot din Vaslui.

Toate felicitările merg spre sufletul acestui turneu, Mircea Simon Dănilă, omul fără de care acest turneu nu s-ar fi putut ține la Ferești. Alături de el, din Italia, a venit și DJ Nick, de la Radio 90 Torino, cel care a prezentat întreg turneul și s-a declarat încântat de ceea ce a văzut la Ferești.

”Vă mulțumesc tuturor pentru spiritul de sportivitate pe care l-ați demonstrat, pentru dăruire și pasiune față de fotbal. Este un turneu pe care îl îndrăgesc enorm și, iată, am reușit să-l aduc acasă, în satul meu natal. Mulțumesc domnului primar al comunei Ferești, Sebastian Arteni, pentru sprijinul acordat la realizarea turneului, dar și celor care au venit zi de zi să vadă meciurile, s-au comportat admirabil”, a spus românul plecat de 27 de ani în Italia, Mircea Simon Dănilă, sponsorul turneului. Acesta a anunțat că, anul viitor, ar dori să-l transforme într-un turneu regional, cu mult mai multe formații, din mai multe județe.

Felicitări, tuturor, a fost un turneu pe cinste, pe care o vi-l amintiți peste ani și ani! Ne revedem la ediția din 2022!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here