Safir - ceva bun pentru gratar

Un tânăr polițist din Botoșani a salvat de la moarte un bărbat de 66 de ani, din Roșiești! Polițistul a tăiat sfoara sinucigașului!

În această dimineață, la ora 6.10, un agent de de poliție din cadrul P.P. Roșiești – Secția 7 Poliție Rurală Banca a intervenit pentru a salva viața unui bărbat de 66 de ani care a încercat să se sinucidă, prin spânzurare, în curtea locuinței sale, din localitatea/comuna Roșiești, judetul Vaslui.

Polițistul, sprijinit de un membru al familiei, a tăiat sfoara cu care bărbatul a încercat să se sinucidă și a procedat la acordarea primului ajutor.

Victima a fost preluata de un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Colegul care a intervenit, agent de poliție Prisăcaru Andrei-Vlăduț, are 23 de ani, este împuternicit șeful P.P. Roșiești, este originar din comuna George Enescu, județul Botoșani, și este absolvent al promoției decembrie 2019 a Școlii Naționale de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

Să mai spunem că în cursul serii trecute, pe 16 august, la ora 20.20, Secția 7 Poliție Rurală Banca a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, cu privire la faptul că soțul său, victima de 66 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, precizând că se va spânzura.

Bărbatul a fost căutat toată noaptea de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca și ai Serviciului de Investigații Criminale Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: